Vleesvervanger getest: plantaardig gehakt Vivera

door | mrt 3, 2023 | Uncategorized | 0 Reacties

Smaak, structuur en toepassing

Het kruimgehakt van Vivera ziet er direct heel anders uit dan hun vegetarische gehakt. Dat laatste oogde een beetje ‘rauw’ en kreeg in de pan een grijs/bruin kleurtje zoals dat bij echt gehakt ook gaat. Het kruimgehakt is al donkerbruin van zichzelf en een enorme smaakmaker. Het is enorm gekruid en dan proefde ik direct in mijn salade. Lekker, maar daardoor ook wat minder puur en natuurlijk. Inprincipe zorg ik liever zelf voor die kruidige smaak. Bovendien vind ik het kruimgehakt een stuk taaier dan het vegetarische gehakt dat zelfs een beetje sappig was. Ik houd het dus bij de vegetarische variant, maar voor de vegans onder ons kan ik het kruimgehakt van harte aanraden voor een beetje pit qua smaak en structuur in een eenvoudig gerecht.

UncategorizedVleesvervanger getest: plantaardig gehakt Vivera