Farfalle met Cheddâh roomsaus en Salade met gegrilde bietjes, avocado en Boerse’zin dressing

“Speciaal voor vandaag heb ik twee gerechtjes bedacht die lekker, makkelijk en gezond zijn, ideaal voor elke gelegenheid. De Charly’s zijn zo veelzijdig en deze gerechten zijn herkenbaar in smaak en ook zeer geschikt voor kinderen.”

Bereiding

Bereidingstijd: 15-20 minuten

  1. pasta koken.
  2. rode en gele biet schillen (tenzij voorgekookte gekocht),
  3. koken
  4. snijden
  5. grillen.
  6. rode ui snijden.
  7. paprikas snijden.
  8. uitje aanbakken,
  9. paprika erbij.
  10. avocado snijden.
  11. boerse’zin mengen met non-melk.
  12. cheddâh mengen met non-melk.
  13. pasta afgieten en mengen met Cheddâh saus.
  14. salade opmaken, sla – bietjes, avocado, Boerse’zin dressing, zonnebloempitten.
  15. groente bij de pasta, roeren en op het bord.
  16. afmaken met Parm á Zaan.
Enjoy!

INGREDIËNTEN

Voor 2 personen

  • 1/2 rode ui
  • 1/4 paprika geel, rood en groen
  • 30 gram Cheddâh
  • 30 ml non-melk (ongezoet!) bijvoorbeeld sojaParm á Zaan
  • 30 gram eikenbladsalade
  • 1/2 kleine rode biet
  • 1/2 kleine gele biet
  • 1/2 avocado
  • 15 gram Boerse ‘zin
  • 15 ml non-melk (ongezoet!) bijvoorbeeld soja
  • 4 gram zonnebloempitten
  • olijfolie
  • 80 gram farfalle