Demonstraties & clinics

Demonstraties

Tijdens een demonstratie zal ik zelf in het zadel klimmen of de teugels in handen nemen op de grond en laat ik jullie zien hoe mijn training eruit ziet. Tegen welke problemen je aan kunt lopen in je training en hoe ik deze oplos. Een demonstratie kan zowel met grondwerk, dressuurmatig als op gebied van Working Equitation ingevuld worden. Ik ben enorm veelzijdig en dus is er veel mogelijk. Voor en na de demonstratie verwacht ik wel dat mijn paard in een stal of paddock kan staan.

Pakket brons

• Demonstratie met mijn eigen paard van maximaal 20 minuten.

€ 350,-

Pakket goud

• Demonstratie met mijn eigen paard van maximaal 20 minuten
• Meet & Greet / Aanwezigheid tijdens uw evenement

€ 450,-

Wil je liever een demonstratie van 30 minuten? Tel dan € 50,- op bij het pakket naar keuze.

Een 2e demo op dezelfde dag van 20 min + € 150,-

Een 2e demo op dezelfde dag van 30 min + € 175,-

Deze tarieven zijn exclusief BTW en reiskosten van € 0,25 per kilometer vanaf postcode 6661 XG.

Clinics

Bij een clinic ga je met mijn hulp aan de slag met je rijtechniek of dressuurmatig grondwerk. Ik werk met 1 combinatie per les. Een demonstratie kan perfect gecombineerd worden met een clinic, maar uiteraard kunnen ze ook allebei los geboekt worden.

Tijdens een clinic geef ik je meer inzicht in de communicatie met je paard en hoe je deze kunt verbeteren om tot meer harmonie, plezier of vorderingen te komen. Heeft jouw paard moeite met een correcte nageeflijkheid? Of loopt jouw paard continu in een te hoog tempo? Dan kunnen we uiteraard ook doorgronden waar dit vandaan komt en zoeken we naar een oplossing om dit te verbeteren.

Wil je graag privéles van mij, maar ligt je locatie buiten de straal waarin ik losse lessen geef? Dan is een clinic de ideale oplossing om met meerdere personen privélessen te volgen op je eigen locatie. Deze clinic kan je herhaaldelijk boeken, zodat ik jullie kan begeleiden voor een langere termijn en we zo tot meer diepgang en resultaten kunnen komen.

Clinic ‘Dressuur voor het paard’

• Dressuurmatige clinic vanaf 5 combinaties, maximaal 8 combinaties. Per combinatie 45 minuten privéles. Rijden of vanaf de grond werken mogelijk. € 50,- per les.
• Als organisator krijg je 50% korting op jouw les, dus € 25,- euro.
• Bovenstaande tarieven zijn inclusief btw en exclusief reiskosten.

Een clinic boeken voor minder personen? Binnen een straal van 45 kilometer vanaf onderstaande postcode is dit zeker mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden op jouw locatie.

Deze tarieven zijn exclusief reiskosten van € 0,25 per kilometer vanaf postcode 6661 XG.

Wil jij een demonstratie of clinic reserveren? Neem direct contact op voor mijn beschikbaarheid.

Diensten & TarievenDemonstraties & clinics